Tutustu alueen palveluihin

Hartikan Kartano

Hartikan Kartano sijaitsee Muhoksella Oulujoen rannassa, puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta, Rokua Geoparkin portilla. Tarjoamme konstailematonta maaseutumajoitusta sekä juhla- ja elämyspalveluita ryhmille. Meillä voi järjestää maalaisromanttisia häitä, sukujuhlia, hyvinvointipäiviä, leirikouluja ja muita toiminnallisia leirejä. Jopa 120 henkilön juhlatilana toimii Tervasali, joka on kunnostettu vanhaan navettaan. Tervasalin keittiöstä järjestyvät ruokapalvelut pikkupurtavasta useamman ruokalajin juhlamenuun. Pihapiirin aitoissa on noin 30 vuodepaikkaa. Oma jokiranta mahdollistaa vesistömatkailun ja kalastuksen, saunomispalvelut saunajurtassa sekä muut vesi- ja luontoaktiviteetit.

Kauttamme saa ohjelmapalveluita seikkailu- ja elämystoimintaan, saunahoitoja, rentoutushetkiä, ohjattua liikuntaa ja eräkokin palveluita. Vuokraamme liikuntavälineitä, juhlakalustoa ja minibussia. Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat aitous, paikallisuus, luonnonläheisyys ja turvallisuus.

Siirry sivuille »

Huovisen Navettasali

Huovisen Navettasali on erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen erikoistunut perheyritys. Voit vuokrata Huovisen Navettasalista tilat pitopalveluineen - saat saman katon alta myös kampaus-, meikkaus- ja valokuvauspalveluita. Voit viettää Huovisen Navettasalin tiloissa esimerkiksi häät, pikkujoulut, yrityskokoukset ja -koulutukset, syntymäpäivät ja "kissanristiäiset" - kaikki onnistuu!

Siirry sivuille »

JK-Asennuspalvelu

JK-Asennuspalvelu on atk-, antenni-, valvonta- ja etäohjausjärjestelmien suunnitteluun, asennuksiin ja huoltoon erikoistunut yritys.

Siirry sivuille »

K-Rauta Muhos

K-Rauta Muhos on helpon ja sujuvan asioinnin rautakauppa. Myymälän valikoima vastaa sekä vapaa-ajanasukkaiden että vaativien yritysten kaikkiin tarpeisiin.

Siirry sivuille »

Kanttura

Hyvinvointipalvelu Poloku/Majatalo Kanttura

Kanttura on luonnon ystävän majatalo Oulujoen sydämessä, Rokuan kansallispuisto kainalossa. Kantturan ympäristö tarjoaa upeat puitteen niin kalastajille, retkeilijöille kuin muillekin luonnosta nauttijoille.

Luonto, lumoutuminen ja lepo ovat asioita joita toivomme vieraidemme meillä kokevan. Yhteistyökumppanimme Luonnokas Oy:n kanssa tarjoamme upeita kokonaisvaltaisia saunaelämyksiä, jotka sellaisenaan ovat saatavissa ainoastaan vain meiltä. Hemmotteleva yrttisauna, rentouttava tervasauna, turvehoidot ja Aisti Askel rata ja Voimapolku. Hyvinvointia luonnosta koko perheelle, sitä Kanttura on parhaimmillaan.

Kanttura mahdollistaa matkailun lisäksi leiritoiminnan, aktiviteetti- ja opaspalvelut, perhejuhlat, hyvinvointitapahtumat sekä työhyvinvointi- ja virkistyspäivät. Osaamisalueitamme ovat myös sosiaalihuollon avopalvelut sekä erityisryhmien Green Care toiminta.

Olet luonnollisen tervetullut.

Siirry sivuille »

Kivipuisto

Kivipuiston yhteydessä on myös alueellinen opastuspiste, josta löytyy yleistietoa Rokua Geoparkista sekä kattavasti tietoa Oulujokilaakson, Rokuan ja Oulujärven luonnosta, kulttuurista ja matkailupalveluista, mielenkiintoisista käyntikohteista ja retkeilyreiteistä. Opastuspiste sijaitsee Kivipuiston laidalla olevan liiterin sisällä.

Kurttilan lomamökit

Kurttilan lomamökit tarjoavat matkailijoille rauhallisen lomanviettopaikan jylhän kauniin Oulujoen rannalla. Lomamökeillä on hyvät ulkoilumaastot kaikenikäisille. Kaikissa mökeissä on oma sauna, keittiö, televisio ja radio sekä makuupaikat ja astiastot kahdeksalle henkilölle. Yksi mökeistä soveltuu varustuksensa puolesta erityisen hyvin lapsiperheille. Jokaisen mökin pihalla on oma grillauspaikka. Rannassa on vielä laavu ja kota, joita lomalaiset voivat käyttää vapaasti. Rannassa on lisäksi rantasauna, jossa voit saunoa erillisestä maksusta. Lomamökin hintaan kuuluu veneenkäyttöoikeus ja kalaluvat Niskan kalastuskunnan alueelle. 

Siirry sivuille »

Kustannus Oy Maaseutulehdet

Kustannus Oy Maaseutulehdet on vuonna 2007 perustettu printtimediayhtiö, joka julkaisee Kotipitäjä-, Elävä Maaseutu- sekä Pohjois-Suomen Rakentaja -lehtiä. Lisäksi yritys tekee tilaustyönä asiakaslehtiä, myös avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa, että asiakkaat voivat jättää lehden tekemisen kaikki vaiheet yhtiön ammattitaitoisen henkilökunnan vastuulle. Tämä koskee niin toimituksellista sisältöä, lehden taittoa kuin ilmoitusmyyntiäkin. Kaikki julkaisut painetaan Suomalainen Lehtipaino Oy:n uudenkarhealla offset-rotaatiolla.

Siirry sivuille »

Lamminahon talo

Lamminahon talon rakennusryhmä Vaalassa on poikkeuksellisen hyvin säily­nyt esimerkki Oulujokivarren vanhasta rakennuskannasta. Lamminahossa on kaikkiaan 20 rakennusta, joissa on arvokkaita kansanomaisen ra­kennustavan yksityis­kohtia. Lamminahon rakennukset ja esineet ovat 1700-luvulta saakka.

Siirry sivuille »

Laserpalvelu-JN

Laserpalvelu-JN on suomalainen pienyritys, joka suunnittelee ja valmistaa mm. erilaisia puu- ja huopatuotteita.

Siirry sivuille »

Laukanranta B&B

Laukanranta B&B tarjoaa perinteistä B&B- eli aamiaismajoitusta Muhoksella, kauniissa Laitasaaren kylässä. Laukanranta B&B sijaitsee Oulujoen rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Laukanrannassa yövyt kotoisasti vanhan hirsitalon suojissa tai idyllisessä luhtiaitassa.  

Laukanrannan päärakennuksen yläkerrassa on hyvinvarusteltu huoneisto, jossa on minikeittiö ja kylpyhuone, ilmastointi ja langaton nettiyhteys. Luhtiaitassa on lisäksi neljä erikokoista huonetta sekä WC- ja pesutilat. Asiakkaiden käytössä ovat myös kanootit, soutuvene, polkupyörät ym. Oulujoella on lisäksi kalastusmahdollisuus.

Siirry sivuille »

Los Coyotes Ranch

Los Coyotes Ranch on Muhoksella sijaitseva Villin Lännen Kylä. Los Coyotes Ranch tarjoaa virkistäytymistä ja elämyksiä rauhaisassa paikassa, keskellä luontoa, lyhyen matkan päässä Oulun kaupungista. Los Coyotesin päärakennus, Iso Saluuna, on tilausravintola, jossa on anniskelupaikkoja 50 - 100 henkilölle. Isossa Saluunassa on hyvät puitteet kokouksille, virkistyspäiville, häille, polttareille, pikkujouluille, syntymäpäiville yms. Yrityksen ohjelmapalvelut tarjoavat cowboy-aktiviteetteja ja hauskoja kisailuja Villin Lännen miljöössä, jossa voit helposti uppoutua 1800-luvun tunnelmaan, unohtaa arjen murheet ja löytää sisäinen cowboysi.

Siirry sivuille »

Merilän Kartano

on ainutlaatuinen juhla- ja kokousravintola noin 270 asiakkaalle sekä neljän tähden hotelli noin 40 henkilölle. Merilän Kartano sijaitsee Oulujoen rannassa, Utajärvellä, reilun puolen tunnin matkan päässä Oulusta. Syöt Merilän Kartanossa parasta suomalaista kuuluisaa hyvää lähiruokaa, josta kartano on tullut tunnetuksi. Yöunet nukut rauhallisessa maalaismaisemassa. Kartanossa on kolme rantasaunaa, joista yksi on savusauna. Kylpytynnyrin saat käyttöösi ennakkotilauksesta. Voit tilata ikimuistoisia elämyksiä tai vain rentoutua leppoisassa ympäristössä.

Merilän Kartanossa on 4* luokitellut majoitustilat uudistetuissa tilavissa huoneissa, joista kaksi on lemmikkihuoneita. Kesä- ja talvireitit kulkevat Kartanon kautta. 50 henkilön kota ja noin kymmenen henkilön laavu ovat myös käytettävissä illanistujaisiin. Lämpimästi tervetuloa Merilän Kartanoon!

Siirry sivuille »

Montta Active Camping

Montta Active Camping sijaitsee n. 30 kilometriä Oulusta kaakkoon, valtatie 22:n varressa Muhoksella – jotakuinkin keskellä Suomea! Olet sitten matkalla pohjoiseen tai etelään, Active Camping on matkasi varrella! Voit nauttia perinteisellä leirintäalueella mahtavasta Oulujokivarren maisemasta ja rauhasta. Alue tarjoaa myös aktiviteetteja niitä kaipaaville. Alueella on mm. 40 vaunupaikkaa, 15 mökkiä, tilaussauna, leikkipaikka ja tanssipaviljonki.

Siirry sivuille »

Muhoksen kunta

Muhos sijaitsee 35 kilometriä Oulusta kaakkoon Oulujoen ja matkailutie Tervantien varrella. Muhos on maisemaltaan nimensä mukaisesti muheva ja moni-ilmeinen, Pohjanmaan tasankojen ja Kainuun vaarojen kohtauspaikka.

Siirry sivuille »

OS Retkipalvelut

OS Retkipalvelut tarjoaa retkipalveluita kuten opastettuja vaelluksia, kalastusta ja eräkokemuksia Rokua Geoparkin alueella ja laajemminkin Pohjois-Suomessa sekä Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa.

Siirry sivuille »

Oulujokilaakson Golf

Oulujokilaakson Golfklubi tarjoaa ehkäpä Suomen mukavimman kentän lajin aloittamiseen - ja taatusti ainoan, joka sijaitsee Geopark -alueella. Kenttä on ns. Pay&Play- eli jokamieskenttä. Et tarvitse kentällä green cardia tai omia mailoja päästäksesi pelaamaan. Oulujokilaakson Golfin palveluihin kuuluu mailojen vuokraus, pallo- ja muu tarvikemyynti sekä alkeiskurssit ja green card - suoritukset. Tule siis kokeilemaan helposti viihtyisään ympäristöön 12-reikäisen kentän tunnelmaa. Oulujokilaakson Golfklubi ry on Pohjois-Suomen suurin seura.

Siirry sivuille »

Pienet ORANSSIT

Pienet ORANSSIT on tekstiilialan yritys Muhoksen Leppiniemessä. Yrityksen tavoitteena on persoonallinen ja laadukas kädenjälki iloa unohtamatta.

Siirry sivuille »

Pietan puoti

Naistenvaateliike Pietan Puoti tarjoaa ihanuuksia naisille! Pietan Puoti palvelee Sinua Muhoksen keskustassa. Tervetuloa!

Siirry sivuille »

Puutarha Ryytiranta

Ryytiranta jalostaa mm. viherjauheita, yrttisuoloja, yrttisiirappeja ja pihkavoiteita sekä järjestää luonnontuotealan koulutuksia. Tuotteiden valmistuksessa käytetään lähiluonnosta kerättyjä villiyrttejä ja oman pellon satoa. Viljelyssä ei käytetä keinolannoitteita, eikä kasvinsuojeluaineita.

Siirry sivuille »

Savi-Jonttu

Savi-Jontun Raija Ikosen vaativalla rakutekniikalla valmistavat savihahmot hypähtävät suoraan sydämeen! Savi-Jontun hahmoja ovat mm. iloiset eläimet huopaisine häntineen. Mukana ovat karhu, poro ja hirvi kannattelemassa tuikkuja ja toimimassa tärkeässä kynttilänsammuttajan tehtävässä. Kokoelmaan kuuluu myös ylioppilaslammas, rippilammas ja tohtorilammas syvällisessä keskustelussa keskenään odottamassa, että joku poimii heidät lahjaksi valmistuneelle.

Voit tutustua Savi-Jontun käsinmuotoiltuihin käyttö- ja sisustuskeramiikkatuotteisiin Opastuskeskus Supassa ja Savi-Jontun omassa myymälässä Muhoksella. Savi-Jonttu valmistaa myös virallisia Geopark-tuotteita.

Siirry sivuille »

Taidegalleria Terttu Jurvakainen

Taidegalleria Terttu Jurvakainen sijaitsee Muhoksen keskustassa. Gallerian toimintaan kuuluu perinteeksi muodostunut kesänäyttely, joka kestää kesäkuun alkupäivistä elokuun loppuun saakka. Kesänäyttelyssä on esillä laaja ja monipuolinen kokoelma Terttu Jurvakaisen omaa maalaustaidetta. Mukana on myös joukko vierailevia taiteilijoita, modernia kuvanveistoa, keramiikkaa ja lasitaidetta.

Siirry sivuille »

Tervareitti

Tervareitti on Oulujokilaakson paikallislehti.

Siirry sivuille »

Torimakasiini

Utajärven Torimakasiinin yläkerrassa sijaitsee Rokua Geoparkin infopiste, josta löytyy yleistietoa Rokua Geoparkista ja UNESCO Global Geoparkeista. Torimakasiinin alakerrassa on alueen kulttuurihistoriaa esittelevä aikajananäyttely. Torimakasiinilla on ilmainen WiFi-yhteys.

Utajärven kunta

Korkeatasoiset majoitus- ja ruokailupalvelut ovat olennainen osa Utajärveä. Rokuan alueen kylpylä-, kuntoutus- ja majoituspalvelut keskellä mahtavaa harjualuetta tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille matkailijoille. Keskustan ravintolat, huoltoasemat ja pysähtymispaikat sekä maaseutukohteet Oulujokivarressa tarjoavat makusi mukaan joko suloisia lepotaukoja ja ruokailuhetkiä tai railakasta menoa. Utajärveltä löydät myös ohjelmaa kaikkiin lähtöihin - maastoruokailusta juhla-aterioihin ja eräretkestä safareihin. Tule ja nauti mahtavista hiihtomaastoista ja patikkapoluista!

Siirry sivuille »

Utajärven leipomopalvelu

Utajärven leipomo/kahvila sijaitsee Utajärvellä Kainuuntien kupeessa. Utajärven leipomosta saat tarkoin valituista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja Geofood-tuotteita. Omaleipurin Geofood-tuotteissa maistuvat Geopark-alueen maaperän ravinteikkuus, ilmaston raikkaus ja ympäristön puhtaus, jotka yhdistyvät tuotannon korkeaan laatuun ja osaamiseen. Omaleipurin Geofood-tuotteet ovat lähiruokaa aidoimmillaan ja herkullisimmillaan!

Piipahda kahville tai syömään ja tule tutustumaan kivipuistoon, joka sijaitsee Utajärven leipomon pihapiirissä. Voit samalla ostaa Geofood- ja muita leipomotuotteita tuliaisiksi mummolaan, mökille tai tuttaville.


Siirry sivuille »

Viskaalin

Viskaalista saat tarkoin valituista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja Geofood-tuotteita. Viskaalin Geofood-tuotteissa maistuvat Geopark-alueen maaperän hedelmällisyys, ilmaston raikkaus ja ympäristön puhtaus, jotka yhdistyvät tuotannon korkeaan laatuun ja osaamiseen. Viskaalin Geofood-tuotteet ovat lähiruokaa aidoimmillaan ja herkullisimmillaan!

Viskaalin karjatilan ja teurastamon yhteydessä toimiva maalaiskauppa myy etenkin naudan, lampaan ja hevosen lihaa, makkaraa ja palvituotteita sekä muita paikallisten tuottajien elintarvikkeita.

Siirry sivuille »

Vuoton Joutsen

Vuoton Joutsen -luontomatkailupalvelut sijaitsee luonnontilaisen ja vapaan Kiiminkijoen keskijuoksulla Ylivuoton kyläidyllin hiljaisuudessa. Lähdepurojen ohella alueen kaksi kalarikasta järveä ja kaksi erityyppistä jokea takaavat tulijoille erityisen vaihtelevia luontokokemuksia. Voit majoittua omaan rauhaan Kiiminkijoen Lamminkoskelle perinteiselle Lammin Pirtille tai Isovuotunkijärvelle tasokkaaseen ekohuvilaan Villa Wuotankaan, jonka päärakennuksen huoneistot ja leirintäpaikat ovat perinnemaisemassa.

Vuoton Joutsen tarjoaa ruokailut sopimuksesta ryhmille ympäri vuoden. Kesällä kahvila/kioski toimii infokeskuksena, josta saat hankittua mm. kalastusluvat sekä voit vuokrata melontakalustoa ja opastusta alueelle. Saunoja on "sen seitsemän sorttia": on uusia ja vanhoja savusaunoja, puu- ja sähkölämmitteisiä saunoja sekä kylpypalju. Putoukset, kosket, lähteet ja suot harvinaisten kasvien ohella tulevat tutuksi jääkauden muovaamissa maisemissa.

Vuoton Joutsenesta järjestetään retkiä myös paikallisiin perinne- ja muinaishistoriakohteisiin. Lisäksi yritys ohjaa saamaan uutta makua elämään villien keruutuotteiden hyödyntämisellä ravinnoksi, ryydiksi, rohdoksi ja rentoutukseksi. Vuoton Joutsenen motto on: ”Ekokeko kokkaa ekotekoja koko kehoon.” Yrityksen palvelut on toteutettu sen perustamisesta 1992 lähtien kestävän kehityksen periaatteilla ympäristöä, paikallista kulttuuria ja ekologisuutta huomioiden.

Siirry sivuille »

Wanha Tylli

Matkailutila Wanha Tylli tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja juhlatiloja ympäri vuoden. Wanhan Tyllin perinteinen miljöö on elämys niin arkipäivän matkailijoille kuin tunnelmaan virittäytyneelle juhlaväellekin. Päärakennuksessa on pirtti ja kolme kamaria sekä kaksi wc:tä, sauna ja suihku. Takkahuone on juhlatila, jossa on erillinen keittiö ja kolme wc:tä. Ulkosauna sijaitsee pihapiirissä. Langaton verkkoyhteys ja suuri näytöruutu tuovat nykyajan vanhaan maalasidylliin. Tule ja rentoudu!

Siirry sivuille »

Lemmenpolku

Noin kaksi kilometriä pitkä Lemmenpolku kulkee Oulujoen pohjoistörmällä graniittikallioiden päällä. Polku esittelee Oulujoen luonnon ja kulttuurin historiaa muinaismantereesta aina tervankuljetukseen ja vesivoimalaitosaikaan saakka. Polun yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Kieksin konglomeraattikallio. Se on Muhos-muodostuman vanhinta osaa, kivettynyttä soraa ja näkyvissä ainoastaan Lemmenpolulla. Kalliopaljastuma onkin rauhoitettu luonnon muistomerkkinä. Voit aloittaa Lemmenpolun joko Pyhäkosken voimalaitoksen kupeesta tai Montta Active Campingilta.

Siirry sivuille »

Oulujoen voimalaitokset

Oulujoen voimalaitokset ovat pääasiassa Aarne Ervin suunnittelemia. Aarne Ervi suunnitteli varsinaisten voimalaitosrakennusten, patojen ja voimansiirtolaitteiden lisäksi konttoreita, koskemattomiin metsiin nousevia asuntoalueita ja palvelurakennuksia. Ervin suunnittelemien voimalaitosten ja asuinalueiden arkkitehtuuri jatkaa funktionalismin periaatteita. Tarkemmin Aarne Ervin arkkitehtuuriin pääset tutustumaan täältä.

Siirry sivuille »

Isterinkoski

Isterinkoski kuohuu Poikajoen varrella kohdassa, jossa joki laskee kaksi miljardia vuotta vanhoilta metagrauvakkakallioilta lähes miljardi vuotta nuorempien savikiven täyttämään kallioperän vajoamaan. Isterinkosken putouskorkeus on noin 30 metriä vain muutaman sadan metrin matkalla. Maaperä kosken ympärillä on hyvin ravinteikasta, mistä johtuen jokikanjonin kasvillisuus on hyvin rehevää lehtoa. Isterinkosken alaosat kuuluvatkin valtakunnalliseen lehtojensuojeluohjelmaan.

Isterinkosken saavutat helpoiten kääntymällä Valtatie 22:lta Muhosperäntielle ja jatkamalla sitä noin kuuden kilometrin matkan, kunnes olet Poikajoen sillalla. Sillan jälkeen Isterinkosken pysäköintialueelle johtaa opasteet. Viimeinen, sillan jälkeen oikealle kääntyvä tieosuus on pienehköä hiekkatietä.

Siirry sivuille »

Liimanninkosken luontopolku

Liimanninkosken luontopolku vie Sinut Muhosjoen valoisilta rinneniityiltä tuuheiden kuusikoiden ja rehevien lehtojen läpi laakson pohjalla kuohuvalle Liimanninkoskelle. Joki on uurtanut uomaansa tuhansien vuosien kuluessa yhä syvemmälle hiekkaiseen maaperään. Paikoin joki on saavuttanut kivisen pohjamaan ja komeita graniittisia kalliokynnyksiä, joiden yli vesimassat kuohuvat. Pehmeät maa-ainekset ovat aiheuttaneet joen voimakkaan mutkittelun eli meanderoinnin, joka tekee jokilaaksosta hyvin vaihtelevan. Suotuisien olosuhteidensa vuoksi jokilaaksossa viihtyy hyvin monimuotoinen ja rehevä kasvillisuus sekä runsas eläimistö. Liimanninkoski kuuluukin valtakunnallisiin lehtojensuojelualueisiin. 

Liimanninkosken luontopolku alkaa Suonkyläntien varressa sijaitsevalta pysäköintialueelta, jonne on opastus Valtatie 22:n varresta. Luontopolun varrella aivan kosken partaalla on laavu, jossa voit hengähtää ja nauttia samalla kosken kuohunnasta ja retkinuotiosta. Lähellä pysäköintialuetta on myös katettu pöytäryhmä eväiden syöntiä ja levähtelyä varten.

Siirry sivuille »

Muhoksen kirkko

Muhoksen, Utajärven ja Säräisniemen kirkot ovat merkittäviä puurakenteisen kirkkoarkkitehtuurin edustajia. Muhoksen kirkko on Suomen vanhin ympärivuotisessa käytössä oleva puukirkko.

Siirry sivuille »

Utajärven kirkko

Utajärven, Muhoksen ja Säräisniemen kirkot ovat merkittäviä puurakenteisen kirkkoarkkitehtuurin edustajia.

Siirry sivuille »

Utajärven kivipuisto

Utajärven kivipuistossa pääset aikamatkalle Suomen kallioperän kehitykseen. Puiston aikapolun ensimmäinen kivi on 3,5 miljardia vuotta vanha Siuruan gneissi. Se on myös koko Euroopan Unionin vanhin tunnettu kivi.

Kivipuiston yhteydessä on myös alueellinen opastuspiste, josta löytyy yleistietoa Rokua Geoparkista sekä kattavasti tietoa Oulujokilaakson, Rokuan ja Oulujärven luonnosta, kulttuurista ja matkailupalveluista, mielenkiintoisista käyntikohteista ja retkeilyreiteistä. Opastuspiste sijaitsee Kivipuiston laidalla olevan liiterin sisällä.

Siirry sivuille »

Laitasaari

Laitasaaren infopisteessä on tietoa Laitasaaren ja Leppiniemen välisen Oulujokivarren luonnosta, kulttuurista ja matkailupalveluista sekä mielenkiintoisista käyntikohteista ja retkeilyreiteistä. Infopiste sijaitsee Laitasaaren Seurojentalon pysäköintialueen kulmauksessa. Se käsittää kaksi opastaulua. Seurojentaloon voi tutustua oheisesta linkistä.

Siirry sivuille »