Tutustu palveluihimme

Manamansalon Portti

Manamansalon Portti sijaitsee luonnonkauniissa Manamansalon saaressa Oulujärvellä. Vaunupaikat ovat mäntyrinteessä ja Martinlahden rannalla. Manamansalon portissa on myös vierasvenesatama ja kyläkauppa - uimaranta on alueen vieressä.

Siirry sivuille »

Savi-Jonttu

Savi-Jontun Raija Ikosen vaativalla rakutekniikalla valmistavat savihahmot hypähtävät suoraan sydämeen! Savi-Jontun hahmoja ovat mm. iloiset eläimet huopaisine häntineen. Mukana ovat karhu, poro ja hirvi kannattelemassa tuikkuja ja toimimassa tärkeässä kynttilänsammuttajan tehtävässä. Kokoelmaan kuuluu myös ylioppilaslammas, rippilammas ja tohtorilammas syvällisessä keskustelussa keskenään odottamassa, että joku poimii heidät lahjaksi valmistuneelle.

Voit tutustua Savi-Jontun käsinmuotoiltuihin käyttö- ja sisustuskeramiikkatuotteisiin Opastuskeskus Supassa ja Savi-Jontun omassa myymälässä Muhoksella. Savi-Jonttu valmistaa myös virallisia Geopark-tuotteita.

Siirry sivuille »

Taikaloora

Taikaloora tarjoaa elämyksiä upealla paikalla Oulujärven rannalla Vaalassa. Taikalooran toiminta koostuu mökkimajoituksesta, maisemasaunasta, Bed & Breakfastista sekä lahja-/sisustustuotteiden myynnistä.

Siirry sivuille »