Tutustu palveluihimme

Sienestä Oy

Sienestä Oy ostaa, jalosta ja myy suomalaisia metsäsieniä, marjoja ja muita luonnontuotteita. Valikoiman sienilajeja ovat mm. korvasieni, herkku- ja kangastatti, haapa-, karva- ja kangasrousku ja suppilovahvero.

Siirry sivuille »

Utajärven leipomopalvelu

Utajärven leipomo/kahvila sijaitsee Utajärvellä Kainuuntien kupeessa. Utajärven leipomosta saat tarkoin valituista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja GEOfood-tuotteita. Omaleipurin GEOfood-tuotteissa maistuvat Geopark-alueen maaperän ravinteikkuus, ilmaston raikkaus ja ympäristön puhtaus, jotka yhdistyvät tuotannon korkeaan laatuun ja osaamiseen. Omaleipurin GEOfood-tuotteet ovat lähiruokaa aidoimmillaan ja herkullisimmillaan!

Piipahda kahville tai syömään ja tule tutustumaan kivipuistoon, joka sijaitsee Utajärven leipomon pihapiirissä. Voit samalla ostaa GEOfood- ja muita leipomotuotteita tuliaisiksi mummolaan, mökille tai tuttaville.


Siirry sivuille »

Viskaalin

Viskaalista saat tarkoin valituista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja Geofood-tuotteita. Viskaalin Geofood-tuotteissa maistuvat Geopark-alueen maaperän hedelmällisyys, ilmaston raikkaus ja ympäristön puhtaus, jotka yhdistyvät tuotannon korkeaan laatuun ja osaamiseen. Viskaalin Geofood-tuotteet ovat lähiruokaa aidoimmillaan ja herkullisimmillaan!

Viskaalin karjatilan ja teurastamon yhteydessä toimiva maalaiskauppa myy etenkin naudan, lampaan ja hevosen lihaa, makkaraa ja palvituotteita sekä muita paikallisten tuottajien elintarvikkeita.

Siirry sivuille »