Tutustu palveluihimme

Kinnusen Mylly Oy

Kinnusen Mylly tarjoaa myllytuotteita pohjoisen puhtaasta viljasta.

Siirry sivuille »

Puutarha Ryytiranta

Ryytiranta jalostaa mm. viherjauheita, yrttisuoloja, yrttisiirappeja ja pihkavoiteita sekä järjestää luonnontuotealan koulutuksia. Tuotteiden valmistuksessa käytetään lähiluonnosta kerättyjä villiyrttejä ja oman pellon satoa. Viljelyssä ei käytetä keinolannoitteita, eikä kasvinsuojeluaineita.

Siirry sivuille »

Sienestä Oy

Sienestä Oy ostaa, jalosta ja myy suomalaisia metsäsieniä, marjoja ja muita luonnontuotteita. Valikoiman sienilajeja ovat mm. korvasieni, herkku- ja kangastatti, haapa-, karva- ja kangasrousku ja suppilovahvero.

Siirry sivuille »

Vaalan Juustola Oy

Pohjoisen juustoleipä – tai leipäjuusto, on suomalaisen ruokaperinteen arvokkaimpia tuotteita. Vaalan Juustola on tehnyt tätä herkkua kainuulaisen perinteen mukaisesti jo 30 vuotta. Valmistukseen käytetään paikallisesti tuotettua maitoa, joka tulee suoraan lähiseudun maatiloilta. Vaalan Juustolan tuotteet ovat lähiruokaa parhaimmillaan!

Siirry sivuille »

Viskaalin

Viskaalista saat tarkoin valituista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja Geofood-tuotteita. Viskaalin Geofood-tuotteissa maistuvat Geopark-alueen maaperän hedelmällisyys, ilmaston raikkaus ja ympäristön puhtaus, jotka yhdistyvät tuotannon korkeaan laatuun ja osaamiseen. Viskaalin Geofood-tuotteet ovat lähiruokaa aidoimmillaan ja herkullisimmillaan!

Viskaalin karjatilan ja teurastamon yhteydessä toimiva maalaiskauppa myy etenkin naudan, lampaan ja hevosen lihaa, makkaraa ja palvituotteita sekä muita paikallisten tuottajien elintarvikkeita.

Siirry sivuille »