Rokua Geoparkin kunnat

Muhoksen kunta

Muhos sijaitsee 35 kilometriä Oulusta kaakkoon Oulujoen ja matkailutie Tervantien varrella. Muhos on maisemaltaan nimensä mukaisesti muheva ja moni-ilmeinen, Pohjanmaan tasankojen ja Kainuun vaarojen kohtauspaikka.

Siirry sivuille »

Utajärven kunta

Korkeatasoiset majoitus- ja ruokailupalvelut ovat olennainen osa Utajärveä. Rokuan alueen kylpylä-, kuntoutus- ja majoituspalvelut keskellä mahtavaa harjualuetta tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille matkailijoille. Keskustan ravintolat, huoltoasemat ja pysähtymispaikat sekä maaseutukohteet Oulujokivarressa tarjoavat makusi mukaan joko suloisia lepotaukoja ja ruokailuhetkiä tai railakasta menoa. Utajärveltä löydät myös ohjelmaa kaikkiin lähtöihin - maastoruokailusta juhla-aterioihin ja eräretkestä safareihin. Tule ja nauti mahtavista hiihtomaastoista ja patikkapoluista!

Siirry sivuille »

Vaalan kunta

Luonnonkaunis Vaalan kunta sijaitsee Oulujärven rannalla, Oulujoen alkujuoksulla. Vaalalaisten lisäksi vesistörikkaassa Vaalassa viihtyvät myös lukuisat vapaa-ajan asukkaat ja matkailijat. Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan rajakuntana Vaalalla on aktiiviset yhteydet kummankin maakunnan suuntaan.

Siirry sivuille »