• Löytöretkelle Lemmenpolulle

    Löytöretkelle Lemmenpolulle

  • Löytöretkelle Lemmenpolulle

    Löytöretkelle Lemmenpolulle

  • Löytöretkelle Lemmenpolulle

    Löytöretkelle Lemmenpolulle

Tutustu palveluihimme

Active camping Montta

Active camping tarjoaa luontomatkailua upeissa Oulujoen maisemissa vain 30 km päässä Oulusta. Meiltä matkailutoiminnan lisäksi mm. ohjelma- ja luontopalvelut, luontoaktiviteetit, koulutukset, tapahtumajärjestelyt, leiritoiminta, työhyvinvointi- ja virkistyspäivät sekä välinevuokraukset. Sijaitsemme Rokua UNESCO Global Geoparkin upeiden luontokohteiden äärellä. Toivotamme tervetulleeksi niin yksityiset henkilöt ja matkaajat kuin yhteisöt ja yrityksetkin viihtymään, oppimaan ja nauttimaan luonnosta.

Siirry sivuille »

Atteson Fishing

Atteson Fishing tarjoaa veneilyn parissa viihtyville elämyksiä kalastus- ja veneilyretkien muodossa: esimerkiksi seikkailun Oulun edustalle merelle, hauki-ja kuhasafarin Oulujärvelle, taimenen ja raudun uistelua Inarinjärvelle tai viikon elämysretken Norjaan Jäämerelle. Atteson Fishing yhdistää tekemistä ja toimintaa tarpeittesi mukaan. Palvelu on tarjolla mm. Oulujärvellä, Oulujoella, Perämerellä, Inarinjärvellä ja Jäämerellä. Yrityksellä on käytössään vuokravenerekisteröity, modernisti ja monipuolisesti uistelukäyttöön varusteltu AMT 215 PH -urheilukalastusvene, joka on siirrettävissä helposti vesistöstä toiseen. Asiakaspaikkoja veneessä on kuusi.

Atteson Fishing -yrittäjä on harrastanut aina monipuolisesti kalastusta. Viimeisen parinkymmenen vuoden ajan hän on erikoistunut venekalastukseen ja kouluttautunut kalastusoppaaksi. Yrittäjä tarjoaakin nyt ammattitaitoista palveluaan myös muille. Yrittäjä hakee lisäksi yhteistyökumppaneita, joilla on kiinnostusta tulla mukaan kehittämään uutta "meininkiä" urheilukalastukseen.

Siirry sivuille »

Geo-x-on

Oletko järjestämässä virkistyspäivää, polttareita tai juhlia? Tarvitsetko tapahtumaasi telttaa, paella-pannua, pomppulinnaa tai esimerkiksi maastoruokailua tai jotain muuta? Mietitkö koulutuksen järjestämistä, tarvitsetko tapahtumaasi aktiviteettia tai harkitsetko vaikka seikkailuradan rakentamista? 

Meidän palvelutarjonnasta löydät toiminnalliset elämykset, aktiviteetit, ohjelma- ja luontopalvelut, leirikouluohjelmat, toiminnalliset koulutukset ja vuokravälineet niin yksittäisille asiakkaille kuin suuremmillekin ryhmille ja porukoille. Lisäksi suunnittelemme ja rakennamme erilaisia pysyviä tai tilapäisiä toiminnallisia köysi- ja seikkailuratoja sekä luovia kokoustiloja. 

Mikään ei ole mahdotonta! Kerro meille ideasi ja me mietimme toteutuksen ja saatetaan ideasi käytäntöön yhdessä!

Siirry sivuille »

Hartikan Kartano

Hartikan Kartano sijaitsee Muhoksella Oulujoen rannassa, puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta, Rokua Geoparkin portilla. Tarjoamme konstailematonta maaseutumajoitusta sekä juhla- ja elämyspalveluita ryhmille. Meillä voi järjestää maalaisromanttisia häitä, sukujuhlia, hyvinvointipäiviä, leirikouluja ja muita toiminnallisia leirejä. Jopa 120 henkilön juhlatilana toimii Tervasali, joka on kunnostettu vanhaan navettaan. Tervasalin keittiöstä järjestyvät ruokapalvelut pikkupurtavasta useamman ruokalajin juhlamenuun. Pihapiirin aitoissa on noin 30 vuodepaikkaa. Oma jokiranta mahdollistaa vesistömatkailun ja kalastuksen sekä muut vesi- ja luontoaktiviteetit.

Kauttamme saa ohjelmapalveluita seikkailu- ja elämystoimintaan, rentoutushetkiä, ohjattua liikuntaa ja eräkokin palveluita. Vuokraamme liikuntavälineitä, juhlakalustoa ja minibussia. Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat aitous, paikallisuus, luonnonläheisyys ja turvallisuus.

Siirry sivuille »

Huovisen Navettasali

Huovisen Navettasali on erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen erikoistunut perheyritys. Voit vuokrata Huovisen Navettasalista tilat pitopalveluineen - saat saman katon alta myös kampaus-, meikkaus- ja valokuvauspalveluita. Voit viettää Huovisen Navettasalin tiloissa esimerkiksi häät, pikkujoulut, yrityskokoukset ja -koulutukset, syntymäpäivät ja "kissanristiäiset" - kaikki onnistuu!

Siirry sivuille »

K-Rauta Muhos

K-Rauta Muhos on helpon ja sujuvan asioinnin rautakauppa. Myymälän valikoima vastaa sekä vapaa-ajanasukkaiden että vaativien yritysten kaikkiin tarpeisiin.

Siirry sivuille »

Kustannus Oy Maaseutulehdet

Kustannus Oy Maaseutulehdet on vuonna 2007 perustettu printtimediayhtiö, joka julkaisee Kotipitäjä-, Elävä Maaseutu- sekä Pohjois-Suomen Rakentaja -lehtiä. Lisäksi yritys tekee tilaustyönä asiakaslehtiä, myös avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa, että asiakkaat voivat jättää lehden tekemisen kaikki vaiheet yhtiön ammattitaitoisen henkilökunnan vastuulle. Tämä koskee niin toimituksellista sisältöä, lehden taittoa kuin ilmoitusmyyntiäkin. Kaikki julkaisut painetaan Suomalainen Lehtipaino Oy:n uudenkarhealla offset-rotaatiolla.

Siirry sivuille »

Laukanranta B&B

Laukanranta B&B tarjoaa perinteistä B&B- eli aamiaismajoitusta Muhoksella, kauniissa Laitasaaren kylässä. Laukanranta B&B sijaitsee Oulujoen rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Laukanrannassa yövyt kotoisasti vanhan hirsitalon suojissa tai idyllisessä luhtiaitassa.  

Laukanrannan päärakennuksen yläkerrassa on hyvinvarusteltu huoneisto, jossa on minikeittiö ja kylpyhuone, ilmastointi ja langaton nettiyhteys. Luhtiaitassa on lisäksi neljä erikokoista huonetta sekä WC- ja pesutilat. Asiakkaiden käytössä ovat myös kanootit, soutuvene, polkupyörät ym. Oulujoella on lisäksi kalastusmahdollisuus.

Siirry sivuille »

Muhoksen kunta

Muhos sijaitsee 35 kilometriä Oulusta kaakkoon Oulujoen ja matkailutie Tervantien varrella. Muhos on maisemaltaan nimensä mukaisesti muheva ja moni-ilmeinen, Pohjanmaan tasankojen ja Kainuun vaarojen kohtauspaikka.

Siirry sivuille »

OS Retkipalvelut

OS Retkipalvelut tarjoaa retkipalveluita kuten opastettuja vaelluksia, kalastusta ja eräkokemuksia Rokua Geoparkin alueella ja laajemminkin Pohjois-Suomessa sekä Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa.

Siirry sivuille »

Oulujokilaakson Golf

Oulujokilaakson Golfklubi tarjoaa ehkäpä Suomen mukavimman kentän lajin aloittamiseen - ja taatusti ainoan, joka sijaitsee Geopark -alueella. Kenttä on ns. Pay&Play- eli jokamieskenttä. Et tarvitse kentällä green cardia tai omia mailoja päästäksesi pelaamaan. Oulujokilaakson Golfin palveluihin kuuluu mailojen vuokraus, pallo- ja muu tarvikemyynti sekä alkeiskurssit ja green card - suoritukset. Tule siis kokeilemaan helposti viihtyisään ympäristöön 12-reikäisen kentän tunnelmaa. Oulujokilaakson Golfklubi ry on Pohjois-Suomen suurin seura.

Siirry sivuille »

Savi-Jonttu

Savi-Jontun Raija Ikosen vaativalla rakutekniikalla valmistavat savihahmot hypähtävät suoraan sydämeen! Savi-Jontun hahmoja ovat mm. iloiset eläimet huopaisine häntineen. Mukana ovat karhu, poro ja hirvi kannattelemassa tuikkuja ja toimimassa tärkeässä kynttilänsammuttajan tehtävässä. Kokoelmaan kuuluu myös ylioppilaslammas, rippilammas ja tohtorilammas syvällisessä keskustelussa keskenään odottamassa, että joku poimii heidät lahjaksi valmistuneelle.

Voit tutustua Savi-Jontun käsinmuotoiltuihin käyttö- ja sisustuskeramiikkatuotteisiin Opastuskeskus Supassa ja Savi-Jontun omassa myymälässä Muhoksella. Savi-Jonttu valmistaa myös virallisia Geopark-tuotteita.

Siirry sivuille »

Tervareitti

Tervareitti on Oulujokilaakson paikallislehti.

Siirry sivuille »

Liimanninkosken luontopolku

Liimanninkosken luontopolku vie Sinut Muhosjoen valoisilta rinneniityiltä tuuheiden kuusikoiden ja rehevien lehtojen läpi laakson pohjalla kuohuvalle Liimanninkoskelle. Joki on uurtanut uomaansa tuhansien vuosien kuluessa yhä syvemmälle hiekkaiseen maaperään. Paikoin joki on saavuttanut kivisen pohjamaan ja komeita graniittisia kalliokynnyksiä, joiden yli vesimassat kuohuvat. Pehmeät maa-ainekset ovat aiheuttaneet joen voimakkaan mutkittelun eli meanderoinnin, joka tekee jokilaaksosta hyvin vaihtelevan. Suotuisien olosuhteidensa vuoksi jokilaaksossa viihtyy hyvin monimuotoinen ja rehevä kasvillisuus sekä runsas eläimistö. Liimanninkoski kuuluukin valtakunnallisiin lehtojensuojelualueisiin. 

Liimanninkosken luontopolku alkaa Suonkyläntien varressa sijaitsevalta pysäköintialueelta, jonne on opastus Valtatie 22:n varresta. Luontopolun varrella aivan kosken partaalla on laavu, jossa voit hengähtää ja nauttia samalla kosken kuohunnasta ja retkinuotiosta. Lähellä pysäköintialuetta on myös katettu pöytäryhmä eväiden syöntiä ja levähtelyä varten.

Siirry sivuille »

Muhoksen kirkko

Muhoksen, Utajärven ja Säräisniemen kirkot ovat merkittäviä puurakenteisen kirkkoarkkitehtuurin edustajia. Muhoksen kirkko on Suomen vanhin ympärivuotisessa käytössä oleva puukirkko.

Siirry sivuille »