Show menuClose menu

Verkostot

SUOMI | ENGLISH | DEUTSCH | cn中文

Verkostoista tukea ja liiketoiminnan hyötyjä

Verkostoituminen auttaa monissa liiketoiminnan ja yhteistyön haasteissa. Edistämme verkostomaista yhteistyötä Muhoksen, Vaalan ja Utajärven alueella. Yritykset tuovat verkostoon oman ydinosaamisensa, ja hankkivat muun osaamisen sekä palvelut verkoston muilta toimijoilta. Verkostot tuovat jäsenilleen joustavuutta, nopeutta ja liiketoiminnan hyötyjä.

Edistämme verkostoyhteistyön keskeisimpiä teemoja, kuten vuorovaikutusta, kaikkia osapuolia hyödyntävää yhteistyötä ja oppimista. Verkostoyhteistyö perustuu luottamukseen.

Verkostoyhteistyöhön Oulujokilaakson alueella kuuluvat muun muassa  alueelliset yritysjärjestöt, yläasteet ja lukiot, ammattioppilaitokset, Oulun Yliopisto, Ely, Business Finland/Oulu, sekä työeläkeyhtiöt.

Rokua Geopark -yrittäjyys ja matkailun yhteismarkkinointi

Rokua Geopark on perustettu edistämään Oulujokilaakson, Rokuan ja Oulujärven alueiden elinkeinotoimintaa, tunnettavuutta ja koulutusta. Geoparkilla on yhtenäinen ulkoasu, jota käytetään mm. messuilla, www-sivuilla ja esitteissä. Keskeinen elementti yhtenäisessä ilmeessä on Rokua Geopark -logo, jota alueen toimijat voivat erikseen käyttöoikeutta hakemalla käyttää tuotteidensa ja palveluidensa markkinoinnissa.

Hae Rokua Geopark -logon käyttöoikeutta

Geofood – paikallisen ruuan merkki Geopark-alueilla

Ruokapalveluja tuottavat Rokua Geopark -yritykset voivat hakea oikeutta käyttää kansainvälistä Geofood-merkkiä, joka kertoo ruoan olevan pääsääntöisesti kasvatettu ja valmistettu ainutlaatuisella UNESCOn Global Geopark -alueella.

Lisätietoa saat ottamalla meihin yhteyttä!