Show menuClose menu

Rekry

SUOMI | ENGLISH | DEUTSCH | cn中文

Humanpolis Oy hakee kahta elinkeinopäällikköä

Elinkeinopäälliköt vastaavat Muhoksen ja Vaalan kuntien elinkeinotoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta huolehtimalla otollisen toimintaympäristön vahvistamisesta yhdessä paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluvat Muhoksen ja Vaalan kuntien elinkeinotoiminnan ja yritysten yhteistyön kehittäminen, koordinointi sekä paikallisen yrityskentän tukeminen. Tehtävät painottuvat yritysten kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja edistämiseen sekä uusien yritysten ja investointien houkuttelemiseen alueelle. 

Tehtäviin liittyy myös yritysten rahoitus- ja investointineuvontaa, aluemarkkinoinnin toimenpiteitä sekä hanke- ja verkostoyhteistyötä. 

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on myös aikaisempaa tuloksellista kokemusta yrittäjyydestä, yrittäjäyhteistyöstä tai yritysneuvonnasta.Tehtäviin valittavilta odotamme vahvaa liiketalouden osaamista sekä digitaalisten markkinointikanavien ja työkalujen hallintaa. Eduksi tehtävässä katsotaan markkinointi- ja viestintäosaaminen sekä hankeosaaminen. 

Ulospäinsuuntautuva asenne, ja strateginen kehittäminen sekä innostus tehdä kanssamme Oulujokilaaksosta entistäkin parempi, ihmislähtöisempi ja vuorovaikutteisempi ovat piirteitä, jotka auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme taitoa kohdata ihmisiä, paineensieto- ja yhteistyökykyä, kokemusta projektinhallinnasta sekä kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin.

Elinkeinopäälliköt muodostavat osaamiseltaan toisiaan täydentävän tiimin, jossa molemmille nimetään vastuukunta, joko Muhos tai Vaala. 

Tehtävissä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo toimitetaan osoitteeseen: vesa.krokki@humanpolis.fi perjantaihin 13.8.2021 kello 15.00 mennessä.

Tiedustelut puhelimella arkisin kello 9.00 ja 16.00 välillä. Lomakaudella heinäkuun 5-30.7. välisenä aikana tehtävät tiedustelut vain sähköpostilla.

Yhteystiedot:
Vesa Krökki
vesa.krokki@humanpolis.fi 
Toimitusjohtaja
Humanpolis Oy
p. 050 550 8513

Humanpolis Oy on Muhoksen, Vaalan ja Utajärven kuntien yhteinen aluekehitysyhtiö. Humanpolis koordinoi ja kehittää Rokua UNESCO Global Geopark alueen matkailua ja markkinointia sekä alueensa elinvoimaa. Kehitämme vetovoimaista toimintaympäristöä niin yrityksille, asukkaille kuin vapaa-ajan asukkaille ja matkailijoillekin.