Show menuClose menu

Vietä unohtumattomat virkistyspäivät, ryhmäaktiviteetit ja pikkujoulut Rokua Geoparkissa!

Miltä kuulostaisi tiimipäivät tai pikkujoulut ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä, hauskojen aktiviteettien parissa, omassa rauhassa?

Tutustu tästä muutamien kumppaniyritystemme tarjoamiin virkistyspäiviin ja muihin ryhmille suunnattuihin palveluihin. Tarjolla on elämyksiä laidasta laitaan, hulppeasta viiden tähden majoituksesta eräilyyn ja maalaistunnelmaan, herkullisia ruokaelämyksiä unohtamatta! Yrityksemme räätälöivät mielellään ohjelmat juuri tarpeisiinne sopiviksi!

Muista myös Rokua Geoparkin ihanat retkeilykohteet, joissa voi vierailla ohjelmien ohessa.

 

Rokuan lomahuvilat, Rokua

Majoitu – kokousta – viihdy! Yhden yön kokous Rokuan Tähdessä.

Tiimipalaverit, esihenkilö- ja kehittämispäivät, pikkujoulut tai virkistyspäivät. Majoitu mukavasti isommallakin porukalla 20 hengen Rokuan Tähti -huvilassa.  Päivän aikana voitte kokoustaa, viettää aikaa yhdessä tai ulkoilla Rokuan kansallispuiston luonnossa. Ateriapalvelut voi tilata suoraan huvilaan tai voitte hyödyntää Rokuan alueen muita palveluja. Illan kruunaa savusaunailta kylpypaljulla aidossa oikeassa savusaunassa.

rokuantahti.jpgsmokesauna2.jpg

Lisätietoja nettisivuilta.
Varaukset: info (at) rokuanlomahuvilat.fi tai p. 050 5694773

Rokuan Tähti sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä Oulusta.

kartta lomahuvilat (3).png

 

Hartikan Kartano, Muhos

Hartikan Kartano tarjoaa unohtumattomia luontoelämyksiä Oulujoen rantamaisemassa ympäri vuoden. Meillä järjestyy esimerkiksi monipuoliset työhyvinvointi- ja virkistyspäivät. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmakokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sisältöpainotuksina voi olla esimerkiksi tiimityöskentelytaidot, turvallisuus, työergonomia, rentoutus ja hyvinvointi. Kaiken kruunaa tietysti tunnelmallinen kotaruokailu sekä monipuoliset saunapalvelut!

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, paikallisuus, luonnonläheisyys ja turvallisuus.

 hartikan virkistys (2).jpghartikan kartano virkistyspäivät.jpg

Lisätietoja nettisivuilta.
Ota yhteyttä: info (at) hartikankartano.fi

Hartikan Kartanoon on Oulusta matkaa alle puoli tuntia.

kartta hartikka (2).png

 

Vuoton Joutsen, Ylivuotto

Oulun hiljaisuusvyöhykkeellä Ylivuoton metsäkylällä pääset irti maailman melskeestä vapaan Kiiminkijoen ja kahden järvien syleilyssä. Voit seurata luonnon omia näytelmiä mökeiltä käsin tai metsissä ja vesillä liikkuessasi. Emännän opastuksella opit luonnosta saatavien ainesten hyödyntämistä. Lähiluonnon raaka-aineista loihditaan myös herkulliset ruuat isompienkin ryhmien tarpeisiin. Vuoton Joutsen on ECEAT Suomi ry:n sertifioima luomumatkailuyritys!

Virkistyspäiviin ja pikkujouluohjelmiin Vuoton Joutsenen emäntä suosittelee seuraavia täyden palvelun paketteja:
 

Maaseudun rauhaan päiväksi
Päivän aikana tarjolla puhdasta lähiruokaa ja juomia, pyöräilyä tai melontaa joella tai järvillä sekä saunomista turve-, yrtti-, savu- tai puusaunassa. Kaikkien aktiviteettien lomassa saa tietoa paikan geologiasta, muinaisasutuksesta ja nykytilanteesta.
 

Ekokokkausta
Nyt on tilaisuus oppia lisää villin luontomme tarjoamista puhtaista, ravinteikkaista ja hienonmakuisista raaka-aineista. Marjat, yrtit, sienet tai muut luonnon antimet kuten kalat muiden lähiraaka-aineiden ohella näyttelevät suurta roolia tässä tapahtumassa. Onko se juurileivontaa, gluteenitonta leivontaa vai makeaa leivontaa, sinä päätät.

Kerää vähintään viiden henkilön ryhmä, kerro toiveenne ja ruokarajoitteet niin räätälöimme teille tilanteen juhlia elämää uutta oppien ja lopuksi yhdessä ruokaillen!

juurileipomista.pnglampaankääpäpihvit.png
 

Pirtin pöytä ja penkki
Kolmen ruokalajin maittava illallinen tarjoillaan loihdittuina paikallisista ravitsevista ja maukkaisista raaka-aineista. Kaikkia aisteja herätellään ja kerrotaan mistä suuhunpantavat ovat peräisin. Yllättäviäkin makuelämyksiä voi kokea ja musiikkiakaan ei unohdeta illan kuluessa.

Lisää esimerkkejä palveluista nettisivuilla.
Ota yhteyttä: info (at) vuotonjoutsen.com

Vuoton Joutsen sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Oulusta.

 kartta vuoton joutsen (2).png