Show menuClose menu

Matkailualan kansainvälisyysvalmennus nyt saatavilla!

Kiinnostaako kansainvälistyminen? Tuntuuko tuotteistaminen tai tuotekehittäminen vaikealta? Ovatko markkinointi- ja jakelukanavat hukassa? Ei hätää!

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin Oulun seudulla -hankkeen puitteissa yrityksille tarjotaan maksutonta kansainvälisyysvalmennusta. Kansainvälistyminen on keino lisätä yrityksen ympärivuotista toimintaa ja saada paremmin maksavia asiakkaita. Oulun seudulla ja Rokua Geoparkissa on kehitetty kansainvälistä matkailua systemaattisesti jo useiden vuosien ajan, ja pääkohdemarkkinoiksi on tunnistettu etenkin saksankielisen Keski-Euroopan maat sekä koulutusmatkailun osalta Kiina ja Japani.

Valmennuksen avulla:

Valmennus koostuu kahdesta osasta: kansainvälistymiseen ja kansainväliseen matkailuliiketoimintaan liittyvistä videoluennoista sekä FAM-tutustumismatkoihin liittyvästä valmennuspäivästä.

Videoluennot

Videoluentokokonaisuudesta saat arvokasta ja ajankohtaista tietoa kansainvälisillä matkailumarkkinoilla toimimiseen. Nordic Marketingin tuottama valmennus toteutetaan Vuolearning-alustalla videoluentojen muodossa, joten sen voi käydä läpi omien aikataulujen puitteissa. Valmennus on suomenkielinen. Nordic Marketing on Keski-Euroopan markkinoiden asiantuntija, joten valmennuksen sisällöt painottuvat osittain niiden markkinoiden ominaisuuksiin ja ajankohtaisiin tietoihin.

Ilmoittaudu kv-valmennukseen: https://www.lyyti.fi/reg/matkailun_kv_valmennus. Saat paluuviestinä omaan sähköpostiin kutsun toteutusalustalle ja näin pääset helposti alkuun.

FAM-tutustumismatkojen valmennuspäivä

FAMit eli familiarization trips tarkoittavat matkanjärjestäjävierailuja, joissa matkanjärjestäjät tutustuvat eri matkakohteisiin ja niiden yritysten tarjontaan. Vierailujen tavoitteena on löytää alueelle tai yritykselle uusia kansainvälisiä jälleenmyyjiä ja kerätä arvokasta palautetta tuotetarjonnan soveltuvuudesta kansainvälisille matkailijoille. FAM-valmennuksessa selviää mm. miksi vierailut ovat tärkeitä, miten niihin tulisi valmistautua ja miten kauppaa saadaan aikaiseksi.

Valmennuspäivä järjestetään Oulussa Hotelli Lasaretissa 20.4. klo 9.30-15.00. Kouluttajana toimii niin ikään Nordic Marketingin Jan Badur. Päivän aikana tarjotaan aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit. Ilmoittaudu mukaan 13.4. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/FAMvalmennus. Myös etäosallistuminen on mahdollista.

Valmennuskokonaisuus on maksuton, ja sitä koordinoi Business Oulu. 

 

Humanpolis Oy toimii Rokua Geopark -alueen alueorganisaationa matkailun kehittämisessä ja markkinoinnissa. Kestävää nostetta matkailuyrityksiin Oulun seudulla -hankkeen tavoitteena on tukea matkailualan yrityksiä koronapandemiasta toipumisessa ja kilpailukyvyn parantamisessa. Teemme laajasti yhteistyötä matkailun kehittämiseksi koko Oulun seudulla. 

 

Haluatko lisätietoja Rokua Geoparkin matkailun kehittämisestä? Ota yhteyttä:

Mari Saastamoinen

Projektipäällikkö / Kestävää nostetta matkailuyrityksiin Oulun seudulla -hanke

mari.saastamoinen@humanpolis.fi / 040 152 6520

 

pohjoispohjanmaa.pngEU_logo.png