Show menuClose menu

Hei sinä matkailusta ja markkinoinnista kiinnostunut korkeakouluopiskelija!

Haemme Humanpolis Oy:lle korkeakouluharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi kesäkaudelle 2022. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu Rokua Geopark matkailualueeseen liittyvien tapahtumien, markkinointikampanjoiden ja esittelyaineistojen suunnittelua, valmistelua ja toteuttamista. Tapahtumat ja markkinoinnin toimenpiteet ajoittuvat pääasiassa touko-heinäkuulle.

Humanpolis Oy on Muhoksen, Utajärven ja Vaalan kuntien kehitysyhtiö. Tärkein tehtävämme on ylläpitää ja kehittää Rokua UNESCO Global Geoparkin laadukasta toimintaa. Lisäksi edistämme omistajakuntiemme elinvoimaa ja vahvistamme alueen houkuttelevuutta asukkaiden, yritysten ja matkailijoiden kannalta. Vastaamme esimerkiksi Geopark-alueen matkailun yhteismarkkinoinnin toimenpiteistä sekä Muhoksen ja Vaalan kuntien elinkeinojen kehittämisestä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen matkailuun ja markkinointiin keskittyvän harjoittelupaikan pienessä ja tiiviissä työyhteisössämme, jossa vallitsee myönteinen ja arvostava ilmapiiri. Toimintamme perustuu kansainväliseen, kansalliseen ja paikalliseen yhteistyöhön, jota rakennamme avoimuutta, luotettavuutta ja vastuullisuutta kunnioittaen.

Tehtävät

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu Rokua Geopark toimintaan liittyvien tapahtumien, markkinointikampanjoiden ja esittelyaineistojen suunnittelua, valmistelua ja toteuttamista. Tärkeimpiä kesäkauden tapahtumia ovat touko-kesäkuun vaihteessa järjestettävä Geopark-viikko, kesäkuun puolivälissä Oulussa järjestettävä Pohjois-Suomen Erämessut sekä kesä-heinäkuulle ajoittuva UNESCO Global Geopark statuksen uudelleen arviointi. Kesäkaudella toteutetaan myös yhteismarkkinoinnin kampanjoita, jotka tähtäävät erityisesti heinäkuulle ajoittuvien matkailun viikko-ohjelmien näkyvyyden lisäämiseen. Tapahtumiin ja markkinointikampanjoihin liittyy valmistelutyötä kuten ohjelman suunnittelua ja järjestelyä, esittelyaineistojen koostamista ja tuottamista sekä Rokua Geoparkin sosiaalisen median kanavien ja nettisivujen sisältöjen päivittämistä.

Harjoittelija osallistuu toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä muun asiantuntijatiimimme sekä yhteistyötahojemme kanssa. Tiimityössä sinulla on mahdollisuus oppia asiantuntijoiltamme alakohtaisia tietoja ja taitoja, mutta myös tuoda omat näkemyksesi ja osaamisesi toimenpiteiden toteutukseen ja vahvistamaan tiimiämme.

Edellytämme ja arvostamme

Edellytämme, että harjoittelujakso sisältyy osaksi korkeakoulututkintoasi, ja että sinulla on mahdollisuus toteuttaa harjoittelu joko kurssityömuotoisesti tai harjoittelutuen (2 kk) avulla. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii soveltuvia opintoja ja kokemusta matkailun ja markkinoinnin alalta. Odotamme harjoittelijalta omatoimisuutta ja kykyä työskennellä aika-ajoin myös itsenäisesti. Tehtävien hoitamisessa auttavat ulospäinsuuntautuva asenne sekä innostus tehdä kanssamme Rokua Geoparkista entistäkin vetovoimaisempi ja tunnetumpi matkailualue. Toivomme sinulla olevan B-luokan ajokortti, emme kuitenkaan edellytä oman auton käyttömahdollisuutta.

Aikataulu ja lisätiedot

Työ alkaa 2.5. tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 11.5.2022. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta. Maksamme harjoittelun ajalta yhden kuukauden palkan. Kahden kuukauden osalta palkkaus on riippuvainen opiskelijalle myönnetystä harjoittelijatuesta. Työssä noudatetaan kuukausittaista yleistyöaikaa, keskimääräinen työpäivän pituus on 7,5 tuntia. Tapahtumien aikana työskentelyä on myös iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Harjoittelun aikana kertyneet tasoittelutunnit ja lomapäivät pidetään harjoittelujakson aikana.

Harjoittelun pääasiallinen työntekopaikka on toimistomme Muhoksella osoitteessa Valtatie 17. Toimistomme edessä on linja-autopysäkki, jonka kautta liikennöivät Oulun joukkoliikenteen bussivuorot 40 ja 41. Kulkeminen asunnon ja työpisteen välillä on järjestettävä itse. Työskentelemme vaihtelevia määriä myös etänä, etätyöpäivistä sovitaan työsuhteen aikana erikseen.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo toimitetaan osoitteeseen: mikko.kiuttu@humanpolis.fi viimeistään sunnuntaina 10.4.2022.
 
Tiedustelut puhelimella arkisin klo 8 - 16 välillä, muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse.
 
Yhteystiedot:

Mikko Kiuttu
va. toimitusjohtaja
Humanpolis Oy
puh. 040 172 7513
mikko.kiuttu@humanpolis.fi
www.rokuageopark.fi