Show menuClose menu

Humanpolis Oy hakee elinkeinopäällikköä Vaalaan

Humanpolis Oy hakee uutta elinkeinopäällikköä Vaalaan. Elinkeinopäällikkö vastaa ensisijaisesti Vaalan kunnan elinkeinotoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta vahvistamalla yrityksiä ja niiden toimintaympäristöä yhdessä alueen toimijoiden kanssa.

Humanpolis Oy on Muhoksen, Utajärven ja Vaalan kuntien kehitysyhtiö. Humanpolis Oy ylläpitää ja kehittää Rokua UNESCO Global Geoparkin laadukasta toimintaa. Lisäksi se edistää Oulujokilaakson elinvoimaa ja vahvistaa alueen houkuttelevuutta asukkaiden, yritysten ja matkailijoiden kannalta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vakituisen työn pienessä ja tiiviissä työyhteisössämme, jossa vallitsee myönteinen ja arvostava ilmapiiri. Toimintamme perustuu kansainväliseen, kansalliseen ja paikalliseen yhteistyöhön. Arvojamme ovat avoimuus, luotettavuus, vastuullisuus ja halu ja kyky uudistua.

Tehtävät

Elinkeinopäällikön tehtäviin kuuluu Vaalan kunnan elinkeinotoiminnan ja yritysten yhteistyön kehittäminen ja koordinointi sekä paikallisen yrityskentän tukeminen. Päätehtäviä ovat yritysten kehittämistarpeiden tunnistaminen ja toimintaedellytysten parantaminen sekä uusien yritysten ja investointien saaminen alueelle. Tehtäviin kuuluu myös Vaalan yritysten rahoitus- ja investointineuvontaa, aluemarkkinoinnin toimenpiteitä sekä hanke- ja verkostoyhteistyötä.

Elinkeinopäällikkö osallistuu elinkeinojen kehittämistyöhön Vaalan lisäksi Humanpoliksen muilla toiminta-alueilla yhdessä Muhoksen elinkeinopäällikön, alueellisen elinkeinotiimin ja sidosryhmien kanssa. Työssä pääseekin toimimaan laajassa verkostossa niin kuntapäättäjien, yrittäjien, yrittäjäyhdistysten, työllistämispalveluiden, rahoittajien kuin oppilaitosten kanssa.

Edellytämme ja arvostamme

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on myös aikaisempaa tuloksellista kokemusta yrittäjyydestä, yrittäjäyhteistyöstä tai yritysneuvonnasta. Odotamme lisäksi vahvaa liiketalouden osaamista sekä digitaalisten markkinointikanavien ja työkalujen hallintaa. Eduksi tehtävässä katsotaan markkinointi- ja viestintäosaaminen sekä hankeosaaminen.

Tehtävän hoitamisessa auttavat ulospäinsuuntautuva asenne ja strateginen kehittäminen sekä innostus tehdä kanssamme Oulujokilaaksosta entistäkin parempi, ihmislähtöisempi ja vuorovaikutteisempi. Arvostamme taitoa kohdata ihmisiä, paineensieto- ja yhteistyökykyä, kokemusta projektinhallinnasta sekä kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin.

Aikataulu ja lisätiedot

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus on 4 000 €/kk.

Elinkeinopäällikön toimipisteet sijaitsevat Vaalan kunnanvirastolla ja Humanpoliksen toimistolla Muhoksella. Osa tehtävistä on hoidettavissa myös etäyhteyksin.

Työssä noudatetaan kuukausittaista yleistyöaikaa, keskimääräinen työpäivän pituus on 7,5 tuntia. Edellytämme hakijalta oman auton käyttömahdollisuutta.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo toimitetaan osoitteeseen: mikko.kiuttu@humanpolis.fi sunnuntaihin 13.3.2022 klo 23:59 mennessä.
 
Tiedustelut puhelimella arkisin klo 8 - 16 välillä, muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse.

Yhteystiedot:

Mikko Kiuttu
Humanpolis Oy
puh. 040 172 7513
mikko.kiuttu@humanpolis.fi
 
Miira Raiskila
Vaalan kunnanjohtaja
puh. 040 085 5920
miira.raiskila@vaala.fi