Show menuClose menu

Tapahtumat

Rokua Geopark -alueella tapahtuu ympäri vuoden!

Katso myös muut kuntiemme tapahtumat:

Vaala Muhos Utajärvi 

SUOMI | ENGLISH | DEUTSCH | cn中文

Oodi Oulujärvelle

21.07.
Vaala
Pääkonsertti alkaa klo 15.00 ja Oodin jatkot alkavat klo 20.00. Majoitus ja ohjelmapalvelut ovat Kolmessa Aitassa. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Joogaleiri luonnon keskellä

27.07. - 29.07.
Rokua
Kesäinen joogaleiri sopii aloittelijoille ja jo kokeneille joogaajille. Joogaleirillä voit rentoutua, meditoida ja löytää joogan taian ainutlaatuisen luonnon keskellä. Joogaleiri järjestetään Rokua Health & Spa:ssa. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Rokua MTB

18.08.
Rokua
Maastopyöräilytapahtuma järjestetään Rokuan kansallispuiston tuntumassa. Tapahtuma on suunnattu kaikille maastopyöräilyä harrastaville, ja se soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Tapahtumakeskuksena toimii Rokua Health & Spa Hotel. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Lasten Tour de Ahveroinen

18.08.
Rokua
Lasten Tour de Ahveroinen on alle 10-vuotiaille suunnattu kisa, jossa pyöräillään Ahveroisen lammen ympäri, Rokua MTB-kisan jälkeen, 16.00 alkaen. Tapahtumakeskuskuksena toimii Rokua Health & Spa Hotel. Tapahtumaan ilmoittaudutaan paikan päällä kello 15.00 - 15.30. Tapahtuman järjestää MTB Team ry. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Rokuan Keisari ja Keisarinna

18.08. - 19.08.
Rokua
Tapahtumassa palkitaan Rokuan Keisari ja Keisarinna. Tapahtumaan kuuluu 52 km maastopyöräily ja 21 km polkujuoksu. Tapahtumakeskuksena toimii Rokua Health & Spa Hotel. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Rokua TrailRun

19.08.
Rokua
Tapahtuma järjestetään Rokuan kansallispuiston upeissa maisemissa. Rokua TrailRun sopii loistavasti ensimmäiseksi polkujuoksuksi, mutta haastetta riittää myös kokeneille maastourheilijoille. Tapahtumakeskuksena toimii Rokua Health & Spa Hotel. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Johtajapolku

31.08. - 01.09.
Rokua
Johtajapolku on koulutus johtajille Rokuan ainutlaatuisen luonnon keskellä. Johtajapolulla kuulet virikeluentoja ja voit jakaa kokemuksia menestystarinoista ja epäonnistumisista sekä arvojohtamisesta. Lisäksi saat fyysisen kunnon avaimet hyvinvoinnille ja johtajan työkyvylle. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Sienestä Rokualla

01.09. - 02.09.
Rokua
Tapahtuma järjestetään Rokuan kauniissa luonnossa. Luvassa on mm. sieniruokakurssi Rantakodalla ja sieniretki lähimaastoon. Sienestykseen opastaa kokenut sieniasiantuntija, jonka kanssa metsään uskaltavat lähteä kokemattomatkin sienestäjät. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

MTB -kurssi

22.09. - 23.09.
Rokua
Kurssilla voit parantaa ajokuntoa ja -tekniikkaa. Lisäksi saat vinkkejä lihashuoltoon, pyörän perushuoltoon ja uusimpien teknisten laitteiden hyödyntämiseen. Kurssille ovat tervetulleita sekä alottelevat että kokeneemmat pyöräilijät. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Vaella ja rentoudu Rokualla

28.09. - 30.09.
Rokua
Tapahtumassa vaelletaan Rokuan jääkauden muovaamissa maisemissa. Reittipolulle lähdetään suoraan Rokua Health & Spa -hotellin ovelta. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Rokuan RokToberfest

05.10. - 07.10.
Rokua
Tapahtuman aikana pääset nauttimaan rokualaisbaijerilaisesta illasta täynnä tunnelmaa, hyvää musiikkia, herkullista ruokaa, kylmiä juomia ja mitä parhainta seuraa. Tapahtuma järjestetään Rokua Health & Spa:ssa. Perjantaina esiintymässä ovat Mikko Harju ja lauantaina Oulun Vaskiveikot. Saat lisätietoa tapahtuman linkistä.