Show menuClose menu

Tapahtumat

Rokua Geopark -alueella tapahtuu ympäri vuoden!

Katso myös muut kuntiemme tapahtumat:

Vaala Muhos Utajärvi 

SUOMI | ENGLISH | DEUTSCH | cn中文

MTB -kurssi

22.09. - 23.09.
Rokua
Kurssilla voit parantaa ajokuntoa ja -tekniikkaa. Lisäksi saat vinkkejä lihashuoltoon, pyörän perushuoltoon ja uusimpien teknisten laitteiden hyödyntämiseen. Kurssille ovat tervetulleita sekä alottelevat että kokeneemmat pyöräilijät. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Vaella ja rentoudu Rokualla

28.09. - 30.09.
Rokua
Tapahtumassa vaelletaan Rokuan jääkauden muovaamissa maisemissa. Reittipolulle lähdetään suoraan Rokua Health & Spa -hotellin ovelta. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Muhoksen luontoaarteet: Isterinkoski

03.10.
Muhos
Muhoksen luontoaarteet -kurssisarjan neljännellä kerralla tutustuaan Isterinkoskeen. Aiheena ovat mm. Poikajoen uoma ja Muhos-muodostuman reuna, metagrauvakkakalliot (mitä on grauvakka ja miten sitä voi löytää nykyisin kivettyneenä Muhokselta) sekä lehtojensuojelualue kasveineen. Kokoontuminen klo 17.00 Peräläntien pysäköintipaikalle (Isterinkosken eteläpuolella). Kurssi on Oulujoki-Opiston järjestämä. Kurssimaksu on 10 €. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.

Rokuan RokToberfest

05.10. - 07.10.
Rokua
Tapahtuman aikana pääset nauttimaan rokualaisbaijerilaisesta illasta täynnä tunnelmaa, hyvää musiikkia, herkullista ruokaa, kylmiä juomia ja mitä parhainta seuraa. Tapahtuma järjestetään Rokua Health & Spa:ssa. Perjantaina esiintymässä ovat Mikko Harju ja lauantaina Oulun Vaskiveikot. Saat lisätietoa tapahtuman linkistä.

Jooga-Pilates kurssi

13.10. - 14.10.
Rokua
Suositulla Jooga-Pilates -kurssilla nautitaan joogan ja pilateksen ihastuttavasta maailmasta sekä Rokuan upeasta ruskasta. Kurssi sopii hyvin niin ensimmäistä kertaa lajia kokeileville, kuin jo pidempään harrastaneillekin. Ohjaajana kurssilla Personal Trainer & hyvinvointiohjaaja Ride Sarpola. Lisätietoja saat tapahtuman linkistä.